Make your own free website on Tripod.com
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Andre online eshopping blogs.
Online Webdesign
Webdesign
webbutik, eshop og online handel, design og produkter.
Thursday, 4 November 2010
Xbox Kinect fra Microsoft
Now Playing: Xbox

Microsoft Kinect, tidligere kaldet Projekt Natal, er den seneste gadget fra Microsoft og er netop lige udkommet i Europa her i dag.Hvis du endnu ikke helt er klar over hvad det er for noget kan vi fortælle at deter en helt ny slags trådløs controller som du bruger til at spille de kommende spil på din Xbox. Du kan nu være i stand til at håndtere hver enkelt funktion i spillet med dit ansigtsudtryk, krop bevægelse og tale instruktioner. Helt uden at være bundet af en standard controller, trådløs eller ej.

Tilsluttes via et kamera, Xbox Kinect overvåger dine bevægelser. En perfekt motor-drevne vippe flytter sammen med dig at kontrollere dine bevægelser. Xbox Kinect bruger infrarøde systemer til at overvåge din færden i det tredimensionale rum omkring. Kinect bruger en professionel software sammen med udlede røde teknologi, som hjælper spor 48 punkter i din krop i op til to spillere i den faktiske tid. Denne unikke egenskab giver dig fuld mobilitet og ikke bare være begrænset til et sted som tilfældet er med de traditionelle gaming enheder. Xbox Kinect har også en indbygget mikrofon, som du kan snakke til Xbox. Brug af disse avancerede teknologi, kan Kinect ikke bare observere dig, men også høre dig plus observere dig. En nyt og interessant teknologi som du kan se mere af inde hos Xbox Kinect

Kinect har også en let program, som gør intensiv brug af ikoner i stedet for faner. Du kan enten bølge for at vælge et udvalgt program, du foretrækker at køre eller bare sige navnet på programmet, og Kinect vil starte den for dig. Kinect samt har en fremragende hardware i forhold til sine konkurrenter. Xbox Kinect selv bruger ikke batterier og opererer på en helt ny teknologi. Originaliteten og newness at Kinect vil bringe til gaming markedet er giver det en fordel frem for sine modstandere.

Microsoft har indført frigivelsen af sytten spil på lanceringsdagen af Xbox Kinect. Nogle af de meget omtalte spil er angivet nedenfor:
• Joy Ride: Dette spil er et veldrevet version af den nuværende racing spil i Xbox Live. Kør din van eller bil, men du ønsker, styretøj med hænderne. Forskellige gestus af deltagerens gemmes og få oversat til forskellige handlinger på skærmen.
• Kinect Adventures: Dette er den blandt de ideelle adventure spil annonceret til dato og er integreret med meget Kinect gadget. Du kan sikkert vælge mellem flere adrenalinpumpende adventure aktiviteter for eksempel river rafting, krydser forhindringer og også forhindringer, flydende allround i rummet og meget mere. Dette xbox spil var hovedsagelig skabt for at vise spil-entusiaster brugergrænsefladen. Du kan læse mere om dette spil på Xbox Spil
• Kinectimals: Dette spil handler om samspil med spændende virtuelle skabninger. Du kan sikkert oplive dig selv ved petting dem, coaching dem og også taler med dem. Når de lytter til du taler, vil dyrene selv køre op til dig og et par kan endda spinde, når du kæler dem. Du kan sikkert vælge dyr af din præference i dette spil for eksempel en gepard, tiger eller løve.
• Kinect Sport: Nogen der spiller dette spil er alle indstillet til at have en helt ny spiloplevelse. Der er mange spil, som du kan spille med dine venner og familie. Nogle af dem er tennis, fodbold, volleyball samt boksning for lige at nævne de mest populære.

 

 


Posted by webdesignerx at 12:07 PM EDT

View Latest Entries