Make your own free website on Tripod.com
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Andre online eshopping blogs.
Online Webdesign
Webdesign
webbutik, eshop og online handel, design og produkter.
Tuesday, 8 October 2013
Briketter og brænde

Alle er på udkig efter billige brænde eller briketter. Hvorfor ville du ikke? Hey, jeg ved, jeg er altid på udkig efter det bedste tilbud, når du køber noget. Lad os tage et dybere kig ind i årsagerne til, at folk sælger brænde på den billige måde frem for dyre kvalitets briketter som oftes kan købes online.

Den mest almindelige årsag til billige brænde.

Brænde er som regel billige, fordi du køber ringere træ. Det meste af tiden, billige brænde består af træ, der ikke er ideelle brænde arter. Nåletræ som fyr og gran er almindelige syndere i det nordøstlige USA, der sælges billigt.

Det kan synes som en god idé, når du gemmer et hundrede bukke, men tro mig, vil du fortryde det, når du løber tør for træ halvvejs gennem vinteren.

Medmindre du kun er på udkig efter nogle lejrbål træ, er du bedre stillet betale markedsværdien for nogle gode kvalitet hårdttræ.

Common Sense Ideer til at spare et par bukke på Brænde

Køb dit brænde grøn. Indkøb grønt brænde vil spare dig penge i det lange løb. Du betaler meget mindre, end du vil for allerede krydret træ. Brænde virksomheder har som regel både grønne og krydret træ på lager. Den grønne brænde normalt sælger for 30% mindre end den krydret sort.

Tricket her er at altid købe dit brænde mindst et år i forvejen for at give tilstrækkelig tid til korrekt sæson træet selv. Du bliver nødt til at have en god storage plan om at gøre dette til at ske, men det er indsatsen værd.

Tilbyd at afhente direkte fra din leverandør

Denne ene vil sandsynligvis ikke spare dig en masse penge, men hver lille smule tæller, right? Mange brænde virksomheder tilbyder gratis levering til de lokale områder. Hvis du afhente træet selv, er de tilbøjelige til at give dig en beskeden rabat.

Hvis du har en pickup truck eller trailer, kan dette være en god måde at spare et par bukke.

Klip din egen træ.

Dette er den bedste måde at spare nogle alvorlige dej. Forudsat at du har træerne på din ejendom, har på det. Hvis du aldrig har behandlet din egen brænde før, skal du sørge for at tjekke vores afsnit om, hvordan at klippe din egen brænde. Det vil give dig et godt udgangspunkt for at begynde at behandle din egen brænde. Plus du får den tilfredsstillelse at gøre det selv !

Tal med en lokal Tree Company eller træplejer

Hvis du bor i et byområde, mange træet virksomheder er villige til at give dig deres træ gratis. Selvfølgelig gør de fleste det i bytte for dig at tage træ i tide.

En interessant modsætningsforhold mellem skovhugst og boligområder træ arbejde er, at loggere bliver betalt for at sende træet til møllerne, mens byerne træ arbejdere bliver betalt for at fjerne træer. Det meste af tiden, i bymiljøet, ifalde træet selskaber ekstra omkostninger at fjerne store træ, der ikke kan tilhugget. Hvis du bor i et sådant område, kan du oprette en ordning med et arborist at få det træ, der er for store til at blive tilhugget. Det er en win-win situation, fordi træplejer er glad for at tilbringe mindre tid med den større træ, som kan tage lang tid.

Træ på offentlige arealer og Højre -of- Ways

Hvis du bor i mere landlige område, kan dette være den bedste måde at finde den lejlighedsvise belastning af brænde.

Jeg tilbragte et par år i Maine arbejder for et træ firma, der blev indgået af staten til at fjerne træer langs vejene. Det meste af tiden større træ, der ikke kunne tilhugget var simpelthen venstre side af vejen. Ofte gange, ville folk komme og fange den træ, der samme aften.

Det er en god strategi for lejlighedsvis ration af træ, men det er næppe pålidelige for en stabil forsyning. Vær sikker på at tjekke med din lokale regering, før du fjerner brænde fra offentlige arealer. I min erfaring, Right -of -Ways med vejene, har det været acceptabel praksis, men du bør altid tjekke først.

anbefaling

Når du køber brænde, det er en smart idé at beskæftige sig med en kvalitet selskab og bruge nogle af de ovennævnte tips til at spare et par dollars. Billig brænde kan virke fristende, men det er smartere at betale en rimelig markedsværdi og få nogle af høj kvalitet brænde.

Se mere her


Posted by webdesignerx at 10:50 AM EDT
Updated: Tuesday, 16 December 2014 4:15 AM EST

View Latest Entries