Make your own free website on Tripod.com
You are not logged in. Log in
Entries by Topic
All topics  «
Andre online eshopping blogs.
Online Webdesign
Webdesign
webbutik, eshop og online handel, design og produkter.
Sunday, 7 November 2010
Info om SEO

Søge Maskine Optimering er også almindeligt kendt som SEO (Search Engine Optimization). Det hele startede i midten af 1990'erne, da søgemaskiner begyndte at benytte avancerede matematiske beregninger til at indeksere internettet og tildele siderne forskellig rankeringer på diverse søgeord. SEO er som følge heraf metoder til at forbedre hjemmesider for at sikre, at de rangerer højt på de almindelige søgemaskiner.

Dette sker for at tiltrække yderligere besøgende til et websted eller en webside, når folk søger efter nogle ting i forbindelse med den primære søgemaskiner. I dagens verden med stigende konkurrence og voksende internet popularitet, er det ikke bare nødvendigt for virksomhederne at give bemærkelsesværdige service, men det er lige så godt afgørende for at kontrollere, at deres produkt vil få en rigtig høje placeringer. SEO værktøjer kan hjælpe til at øge virksomhedernes synlighed i den virtuelle verden. En produktiv søgemaskine optimering algoritme sikrer, at webstedet vises i de første par resultater, da det giver en øget mulighed for lignende søgeresultatet eller link, der kan besøges og dermed give en mulig kunde.

Søgemaskineoptimering kan rettes mod flere typer af mål. Disse kan være billedsøgning, lokal søgning, eller også en video søgning. Et af de mest anvendte teknikker i søgemaskine optimering er at ansætte tilbage links eller indgående links, for at bringe i et større antal besøgende til målet hjemmeside. Search Engine Optimization tjenester præsenteres ved et stort antal udbydere. De kunne byder denne tjeneste undertiden som en stand-alone service eller det kan måske være, hvis en af den del af en større strategisk marketingplan som f.eks hos dinwebgrafiker

Mange gange er SEO strategier integreres i designet faser af annoncørens hjemmeside for at få den fleksibilitet for at ændre HTML-koden til at bringe mere målgruppe. En anden strategi, som er almindeligt kendt er, at artikler, der har et stort antal af generelt søges centrale sætninger, således at alle søgninger, der foretages med nogen af de matchende centrale sætninger vil opdrage annoncørerne linket og der er en bedre chance for at brugeren klikke på dette link samt at nå stedet er bestemt af stedets ejere.
Search Engine Optimization kan nemt være effektiv i et globalt marked kun, hvis de websider, konverteres af fagfolk. Samt web hosting med en lokal IP-adresse og tilmelding navnet på det domæne med blandt topdomæner er såvel set at have en enorm positiv indvirkning på effektiviteten af søgemaskineoptimering. Masser af litteratur er tilgængelig om søgemaskine optimering over nettet. Denne litteratur omfatter en omfattende vifte af emner fra forklare hvordan en søgemaskine til at diskutere normalt forbindes myter og misforståelser. Denne litteratur kan endda rekvireres gratis og med en lille smule indsats kan man genkende hos flere søgemaskiner og fordedre sin placering. Effektiviteten af SEO algoritmer kunne kontrolleres ved en række avancerede Key Performance Indicators. Disse omfatter mærke til ikke mærke forhold, bestemte sider, sidekapacitet, søgeord udbytte, besøgende hvert enkelt søgeord, indeks-til-crawl forhold, og også motoren udbytte for at nævne nogle af de mest benyttede.


Posted by webdesignerx at 11:58 AM EDT
Updated: Tuesday, 8 October 2013 10:48 AM EDT
Thursday, 4 November 2010
Xbox Kinect fra Microsoft
Now Playing: Xbox

Microsoft Kinect, tidligere kaldet Projekt Natal, er den seneste gadget fra Microsoft og er netop lige udkommet i Europa her i dag.Hvis du endnu ikke helt er klar over hvad det er for noget kan vi fortælle at deter en helt ny slags trådløs controller som du bruger til at spille de kommende spil på din Xbox. Du kan nu være i stand til at håndtere hver enkelt funktion i spillet med dit ansigtsudtryk, krop bevægelse og tale instruktioner. Helt uden at være bundet af en standard controller, trådløs eller ej.

Tilsluttes via et kamera, Xbox Kinect overvåger dine bevægelser. En perfekt motor-drevne vippe flytter sammen med dig at kontrollere dine bevægelser. Xbox Kinect bruger infrarøde systemer til at overvåge din færden i det tredimensionale rum omkring. Kinect bruger en professionel software sammen med udlede røde teknologi, som hjælper spor 48 punkter i din krop i op til to spillere i den faktiske tid. Denne unikke egenskab giver dig fuld mobilitet og ikke bare være begrænset til et sted som tilfældet er med de traditionelle gaming enheder. Xbox Kinect har også en indbygget mikrofon, som du kan snakke til Xbox. Brug af disse avancerede teknologi, kan Kinect ikke bare observere dig, men også høre dig plus observere dig. En nyt og interessant teknologi som du kan se mere af inde hos Xbox Kinect

Kinect har også en let program, som gør intensiv brug af ikoner i stedet for faner. Du kan enten bølge for at vælge et udvalgt program, du foretrækker at køre eller bare sige navnet på programmet, og Kinect vil starte den for dig. Kinect samt har en fremragende hardware i forhold til sine konkurrenter. Xbox Kinect selv bruger ikke batterier og opererer på en helt ny teknologi. Originaliteten og newness at Kinect vil bringe til gaming markedet er giver det en fordel frem for sine modstandere.

Microsoft har indført frigivelsen af sytten spil på lanceringsdagen af Xbox Kinect. Nogle af de meget omtalte spil er angivet nedenfor:
• Joy Ride: Dette spil er et veldrevet version af den nuværende racing spil i Xbox Live. Kør din van eller bil, men du ønsker, styretøj med hænderne. Forskellige gestus af deltagerens gemmes og få oversat til forskellige handlinger på skærmen.
• Kinect Adventures: Dette er den blandt de ideelle adventure spil annonceret til dato og er integreret med meget Kinect gadget. Du kan sikkert vælge mellem flere adrenalinpumpende adventure aktiviteter for eksempel river rafting, krydser forhindringer og også forhindringer, flydende allround i rummet og meget mere. Dette xbox spil var hovedsagelig skabt for at vise spil-entusiaster brugergrænsefladen. Du kan læse mere om dette spil på Xbox Spil
• Kinectimals: Dette spil handler om samspil med spændende virtuelle skabninger. Du kan sikkert oplive dig selv ved petting dem, coaching dem og også taler med dem. Når de lytter til du taler, vil dyrene selv køre op til dig og et par kan endda spinde, når du kæler dem. Du kan sikkert vælge dyr af din præference i dette spil for eksempel en gepard, tiger eller løve.
• Kinect Sport: Nogen der spiller dette spil er alle indstillet til at have en helt ny spiloplevelse. Der er mange spil, som du kan spille med dine venner og familie. Nogle af dem er tennis, fodbold, volleyball samt boksning for lige at nævne de mest populære.

 

 


Posted by webdesignerx at 12:07 PM EDT
Thursday, 23 September 2010
Nyd at spille ubegrænset versioner af Lego
Mood:  cool

Når det kommer til underholdning og sjov, alt hvad du huske, er det gaming zone, der holder din underholdt hele dagen. Børn, unge og endda ældste ser ud til forskellige måder at underholde sig selv. For at slappe af dine trætte og travle sind, er det ofte anbefales at tage en pause og gå ind i nogle sjove aktiviteter. Men er der forskellige aktiviteter at vælge imellem, som, jogging, gåture, slutter sig nogle sjove klub eller social klub osv., men den bedste måde, at man kan underholde sig selv er ved at spille ubegrænset versioner af Lego spil. Lego, et godt kender navn i underholdnings-industrien, har specialiseret sig i at gøre pædagogisk legetøj siden år 1934. LEGO som egentlig betyder "LEg GOdt" eller på det latinske "at sætte sammen". Ihvertfald er det et logo som folk husker og kender over hele verden.

Lego sæt underholde børn såvel som ældre. Lego sæt til børn i alle aldersgrupper er let tilgængelige i disse dage. Lego Duplo appel den voksende teenagere og dem, der med avanceret mekanisme holde de unge og de ældste underholdt.
Der er flere fordele ved Lego sæt:
- Underholdende: Overflødigt at sige, er Lego legetøj designet til at underholde nogen, og alle.
Ligegyldigt om du er et barn, voksen eller voksen, vil du helt sikkert nyde ubegrænsede timers sjov og fornøjelse. Det er den perfekte måde at bringe familien sammen på og af andre egenskaber kan i flæng nævnes:

- Udfordrende: Tja, en overhøjde benægte det faktum, at Lego-klodser er udfordrende. Lego klodser er udformet på en sådan måde, at børnene finder det ganske udfordrende at arrangere dem. Desuden, hvis spillet er udfordrende, ved du hvor god dine evner er. Det hjælper dig med at skærpe din intelligens niveau og dermed gøre dig mere konkurrencedygtig.
- Sort: Med tanke på den enorme efterspørgsel på Lego sæt, har LEGO Koncernen introducerede næsten tusindvis af Lego sæt, som afslører flere interesser, tv-shows og film.
Robotter, ninjaer, racerbiler, byggeri køretøjer, dinosaurer, byer, vikinger, pirater, middelalderlige borge osv. er forskellige Lego legetøj, der kan spilles med citronskal og Iver.

Der er flere temaer i Lego sæt, der er beregnet til alle, der ønsker at opleve et virkelige sjovt spil. følgende film thema som er udkommet til forskellige spille konsoller:

- Movie temaer: Nogle af de populære filmtemaer omfatter Star Wars, Pirates of the Caribbean, Speed Racer, Batman, Avatar, Spider-man, Jurassic Park III, Spongebob Squarepants,
- Underwater and Space Adventures: Lego undervands serien, der er Aqua Raiders er designet til børn og unge, der elsker vandet eventyr. At udforske rummet, kan Lego Mars Mission sætter opfylde dit ønske.
Lego Castle serien består af slotte, katapulter, at ridderne nævne nogle få.
- Robot Army: Hvis du elsker at opleve hæren eventyr, så Exo-Force er den mest ønskede version tilgængelig i Lego sæt.

Så, nu når du ved, at der er en hel verden af underholdning bare venter på dig, så hvad er du leder efter? Bare få sat til underholde dig selv og nyd ubegrænsede timevis af sjov og nydelse.
Lego sæt er designet specielt til at opfylde alt, hvad du behøver for at de-stress den travle sind og slappe af dig selv. Evt. check alle de nyeste og cool spil på Lego

Du kan samle alle de opdaterede oplysninger om Lego sæt og forskellige spil serier ved at browse på internettet. Der er flere gaming sites, hvor du kan faktisk spille spil og vide præcist, hvad der er det hele handler om. Nu logge på online-verden og tjekke de nyeste Lego sæt du altid ønsket.

-Lego


Posted by webdesignerx at 12:35 PM EDT
Updated: Thursday, 26 May 2011 8:17 AM EDT
Saturday, 28 August 2010
En blog om online handel, webdesign, eshop og hvad system du skal v�e hvis du selv vil starte din egen webbutik.
Går du med tanker om at gå online med din butik?
Flere og flere har efter hånden opdaget at en stor del af de dagelige køb her i Danmark foregår online. Netop derfor kan de for mange virke attraktivt at starte sin egen online butik, eller måske udvide sin fysiske butik med en online version også.

Hvad kræver det at starte sin egen eshop?
For det første skal du have et domæne navn til din online butik. Derud over skal du bruge et webhotel til at hoste din webshop på. Begge dele kan du bestille her hos f.eks. Webhosting DK.
De fleste internet butik programmer kaldet eshops eller eCommerce software kræver som regel PHP og en MYSQL database, så vælg et webhotel der understøtter begge disse.
Du skal derefter bruge noget software til styre din webshop, her er det et stort udvalg af gratis systemet som f.eks Magento,osCommerce,Virtuemart fra Joomla, Ubercart fra Drupal),X-Cart,Zen Cart for at nævne et par stykker. Derudover kan du vælge et købe en færdig lavet template for at få det ønskede design på din butik eller vælge at få en webgrafiker til at lave det for dig. Kan ofte være lidt besværligt at sætte en sådan shop op men ofte er der gode guides på netter eller video klips til hvordan du gør, ellers kan de fleste støre webdesign firmaer hyres til at gøre den slags arbejde for dig. Ofte kan det godt betale sig da langt flere vil føle sig sikker og tryk på en professionel side frem for noget der er blevet lavet på 10 minuter.

Hvad så når din nye internet butik er klar?
Så skal der skaffes kunder til den, de kommer jo desværre sjællent af sig selv så enten skal du ud og reklamere for din webshop i de traditionelle medier som tv, radio, avis, via streamer i bagruden og den slags. Eller du kan reklamere online via forskellige banner tjenester eller via google adwords. En anden mulighed er at hyre nogle SEO/søgemaskineoptimerings eksperter til jobbet. Desværre er der alt for mange inden for SEO som ikke er istand til at give nogle resultater eller er urimeligt dyre, så vi vil anbefale firmaer som f.eks SEO og søgemaskineoptimering til at naturligt få din hjemmeside gjort synlig på Google og de andre søgemaskiner og derved få betydelig flere kunder og salg.

Når alt dette er på plads burde din butik være op og køre og du kan gå igang med at sælge din produkter online og løbende forbedre din ebutik. Send nyheds breve, lav ugelige tidbud og andre tiltag for at forsat holde eksisterende kunder intereseret i din side og løbende kommer tilbage for at købe mere, give mere branding af din butik og slå sig fast som et kendt navn på Internettet.

Posted by webdesignerx at 1:58 PM EDT
Updated: Thursday, 23 September 2010 12:35 PM EDT

Newer | Latest | Older